Head i Supershape Magnum síléc PRD 12 GW kötésel 2019/2020

Head i Supershape Magnum síléc PRD 12 GW kötésel 2019/2020

Webshop ár 219 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
db
Nem rendelhető változat
Hívjon minket,
ha kérdése van a termékről
+36 20 450 30 10
Vegye át a boltban
A terméket átveheti a megbeszélt időpontban

Termékleírás

A 2019/2020-as síszezonra a Head Magnum egy még fiatalosabb, energikusabb külsővel jelent meg, ezért az idei dizájnja talán hitelesebben fejezi ki a benne rejlő erőteljes dinamikai teljesítményt.
Ha Ön a hosszú és rövid lendületű síelési stílust előszeretettel váltogatja, és ehhez a legalkalmazkodóbb, és leg strapabíróbb sílécet keresi, a Head Supershape i Magnum ideális választás lesz.

A haladó-profi síelők körében nagyon kedvelt Supershape Magnumot, a számos kanyarodási és sebességi élményfokozó technikai tulajdonsága mellett a kötés oldását még biztonságosabbá téve, "diagonál" hátsó síkötéssel látták el. Egy esetleges esésnél a hátsó kötés átlósan is képes kioldani a sícipőt, ezzel csökkentve a lábsérülések kockázatát. A kötés továbbá alkalmas a Grip Walk (GW)rendszerű sícipők befogadására is.

A Magnum rendelkezik az ERA 3.0 Speed technológiával, melynél a síléc első 10 %-ának feszítettségét(hídját-camber) alakították át "rocker" formájúvá,  így az eddiginél még kormányozhatóbbá, a kiszélesített profilja révén pedig kisebb íven képes fordulni, azaz fordulékonyabbá vált.  A 3-as szám harmadik elemeként szintén a síléc elején alkalmazott "intellifibers" rezgéselnyelő rendszer gondoskodik a maximális stabilitásról.

Nagy sebességnél hosszú íveken, és rövid élváltásoknál is hatékony, igazi jolly joker. Ajánljuk haladó, sportos sízők számára. Felhasználási terület:Karbantartott sípályák

-Kers technológia    
-ERA 3.0 S technológia 
-Speed Rocker
-RD versenystrukturált UHM c talp
-Grafén világkupa szendvics cap szerkezet.
-Speed platni középen 13mm, Triple Freeflex technológia 
-Graphene technológia

A Head Supershape sorozat síléceibe is beépítésre került a Graphene technológia. A grafén anyag felfedezéséért két tudós 2010-ben Nobel díjat kapott.(Andre Geim és Konsztantyin Novoszjolov). Nanotechnológiával a grafit lehantolásával előállított anyag az acélnál 200-szor erősebb, a gyémántnál is keményebb és mégis olyan rugalmas, mint a gumi. Az egy atomnyi vastagságú grafitrétegű grafén a műanyaggal keverve erősebbé és sokkal könnyebbé teszi azt.

A grafén felhasználásával a Supershape sílécek is még irányíthatóbbá, hajlékonyabbá és könnyebbé váltak. 

A síléc geometriája:
156 cm-es síléc: csőr 129 mm, derék 71 mm, farok 109 mm - rádiusz: 11,2 m
163 cm-es síléc: csőr 130 mm, derék 72 mm, farok 110 mm - rádiusz: 12,2 m
170 cm-es síléc: csőr 131 mm, derék 72 mm, farok 110 mm - rádiusz: 13,1 m

Aktuális ajánlataink

Iratkozz fel a hírlevelünkre
Ne maradj le az akciókról és újdonságokról!
OK
Rokon sport hírlevél
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ