Bizományi/Beszámítás

Boltunk 1991 óta foglalkozik használt sífelszerelések, használt kerékpárok forgalmazásával és bizományosi értékesítésével. Szezononként sporteszközök százai cserélnek gazdát boltunkban, és találják meg új tulajdonosukat. Bevételkor megvizsgáljuk a beadandó sportszer állapotát, használtságának fokát, valamint korszerűségét.

Abban az esetben ajánlunk beszámítási vagy bizományosi értékesítési lehetőséget, ha meg vagyunk győződve az adott használt síléc, sícipő, és jégkorcsolya megfelelő állapotáról, vagy a használt kerékpár üzembiztosságáról. A gyerekek növekedésük közben gyakoribb síléc, sícipő és kerékpár méret változtatást igényelnek, így náluk nem csak a sporteszköz minősége miatt szükséges cserélni, hanem a testméreteik gyors változása miatt is. Hányszor halljuk a szülőktől, hogy „Jaj, a gyerek 2 hónap alatt kinőtte a sícipőjét!”. A nagyobb méret megvásárlásakor jöhet jól a beszámítási lehetőség, és térül meg valamelyest az előzőleg ráfordított költség.

Megunt vagy kinőtt sportszere nem biztos, hogy értéktelenné vált, ha nálunk vásárol, csökkentheti költségeit. Előfordul, hogy egy máshol vásárolt kerékpár vagy télen síléc, sícipő nem válik be használójának, ilyen esetben is érdemes felkeresni cégünket. Ha kinőtte, megunta vagy nem vált be, ne dobja el, lehet, hogy még másnak jó szolgálatot tesz!

Sportszerek bevételénél minden esetben bizományosi szerződést töltünk ki, melyhez személyi igazolvány kérünk felmutatni. Szerződést csak 18 életévét betöltött, nagykorú személlyel kötünk.

Tavasszal és nyáron (áprilistól szeptemberig) használt kerékpárok beszámításával, bizományosi értékesítésével foglalkozunk.
Télen (novembertől februárig) szívesen számítunk be vagy veszünk be bizományba sílécet, sícipőt, síbotot, snowboardot, snowboard cipőt, jégkorcsolyát, sífutó lécet, sífutó botot.

Amennyiben eladandó vagy beszámítandó kerékpárral vagy téli sporteszközzel rendelkezik, és nincs meggyőződve annak eladhatóságáról, kérjük, küldjön e-mail-t képpel a termékről, mi pedig készséggel véleményezzük azt! E-mail címünk: info kukac rokonsport.hu

Bizományos értékesítés:
Az átadott sportszer Szerződésben rögzített értékének eladás utáni kifizetése Ügyfelünk részére.

Beszámítás:
Boltunkban sportszer vásárlásakor az Ügyfél által felkínált másik termék beszámítása, így a vásárlás végösszegének csökkentése.

Átvételkor mindkét esetben sorszámozott Bizományi Szerződést kötünk, melyet mindkét fél megkap.
Bizományba bevett sportszerek esetében kérjük a saját példányt megőrizni, hiszen a szerződés sorszámának ismeretében zavartalan az ügyintézésünk. Szerződést csak 18 életévét betöltött, nagykorú személlyel kötünk.

 

Iratkozz fel a hírlevelünkre
Ne maradj le az akciókról és újdonságokról!
OK
Rokon sport hírlevél
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ