Elan síléc
Az Elan cég 1945-ben kezdte meg működését, amikor is Rudi Finzgar kitartó munkája réven elkészült az első 800 pár Elan síléc. A szlovén központú cég évről évre bebizonyította, hogy ott a helye a világ legjelentősebb síléc márkái között. Ennek a legjobb bizonyítéka, hogy a kiváló svéd síző Ingemar Stenmark 83 alkalommal nyert világkupa futamot Elan síléccel a lábán. Az Elan síléc (Speedwave) modelljei voltak azok, amelyen először vezették be az innovatív WaveFlex technológiát, amely az alkalmazott különleges megoldásokért már korábban elnyerte az „European Ski Award”-ot, a „Red Dot Design Award”-ot, a „Designpreis for Design” és a „Medal of Excellence for Superior Performance” és a Plus X Award  díjakat.
Elan síléc megerősítette azon pozícióját, hogy olyan vezető sílécgyártó cég, amely mindig is az innovatív technológiák kifejlesztésére és bevezetésére, valamint azoknak a designnal való tökéletes összhangjának megteremtésére törekedett.
Elan síléc egyik legkiemelkedőbb jellemzője, a szabadalmaztatott WaveFlex technológia. A WaveFlex technológiával ellátott síléc, jól láthatóan különbözik a  tradicionális konstrukciójú társaitól. Legfőbb  ismertető jegye, a lécen teljes hosszán végighaladó  hullámos szerkezet, beleértve ebbe a kötés alatti részt is. Ennek a technológiának köszönhetően a síléc hosszanti irányban rugalmasabb. A hullámos szerkezet lehetővé teszi, hogy síléc kisebb ívekre hajlítható. Elan síléc így puhább flex-el és keményebb torziós, azaz csavarodási szilárdsággal rendelkezik. Ezáltal egy a lassú tempónál, vagy a szűk rövid lendületes kanyarokban is könnyen kezelhető rugalmas sílécet kapunk, ami a gyors nagy tempójú kanyarokban viszont kiváló éltartással és nagy stabilitással rendelkezik. Az Elan síléc kollekciójának többségén megjelent, és mára már helyet követelt magának a versenysportban is. Elan síléc olyan sportszer aminél a hangsúly a funkcionalitáson van. És a funkcionalitás nem csak azt jelenti, hogy az Elan síléc csodálatosan néz ki miközben a sífelvonó előtt várunk a  sorunkra. Azt jelenti, hogy élmény velük sízni a pályákon. Elan síléc valós technikával  épül fel. Az Elan síléc, csak olyan anyagokból épül  fel, melyek tényleg hasznosak és fontosak a síléc számára.

Tovább
Szűrő
Rendezés
Webshop ár 44 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 54 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 214 970 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 44 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 54 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Iratkozz fel a hírlevelünkre
Ne maradj le az akciókról és újdonságokról!
OK
Rokon sport hírlevél
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ