A téli sportok; a síelés, a snowboardozás, a jégkorizás, de még a szánkózás is, a nagyszerű szórakozás mellett, sok veszélyt rejteget. Ahhoz, hogy elkerüljük a sérüléseket, megfelelően fel kell készülni a sportolásra. A fej és a végtagok mellett a gerinc védelmére is egyre komolyabb gyártástechnológiai újításokat fedezhetünk fel a síiparban. A gerincvédők fejlesztése magasabb színvonalú ütéselnyelő képességet és kényelmesebb viseletet nyújtanak a síelőknek és az egyéb téli sportokat űzőknek.

A síelésre, snowboardozásra aktívan is készülni kell, előtte néhány héttel el kell kezdeni a felkészülést, amennyiben nem élünk aktív sportéletet. A megfelelő gyakorlatok végzése napi szinten 15-20 percet vesznek el csak az életünkből, míg egy sí- vagy snowboard baleset akár az életünkbe is kerülhet.

A síelésre, snowboardozásra való felkészülés nem merül ki a test, az izmok és inak felkészítésében. A sí- és snowboard felszerelést, léceket, deszkát mindig szükséges ellenőrizni, karban tartani és a megfelelő védőruházatot is be kell szerezni a balesetek elkerülése érdekében. A sisak ma már kötelező a sípályákon, de szerencsére, egyre többen érzik szükségét a gerinc védelmének.  A sípályákon az esésekből és az ütközésekből adódnak a legtöbb és a legsúlyosabb balesetek. A hathatós védelem a sí- vagy snowboard gerincvédő, amelynek több típusa beszerezhető. A síelőknek és a snowboardosoknak eltérő igényeik vannak ezen a téren, hiszen az esetleges esések is más jellegűek. Síelőknek akár elég is lehet a csak a háti gerincet védő sí-gerincvédő is, de hathatósabb védelmet biztosít számukra is a trikó jellegű protektor, amely a vállaknak és a bordáknak is hathatós védelmet nyújt. Üzletünkben három márka, az Atomic, a Head és Demon sí-gerincvédőit vásárolhatják meg .

A megfelelő védőfelszerelés, és ruházat viselésével, síelés és snowboardozás előtti bemelegítéssel sokat tettünk azért, hogy felhőtlenül élvezhessük a síelés és snowboardozás nyújtotta élményeket.

Tovább
Szűrő
Rendezés
Webshop ár 49 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 49 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 39 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 69 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Akciós
Ár 69 990Ft
Webshop ár 59 990 Ft
Kedvezmény 10 000Ft (14%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 69 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 21 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Iratkozz fel a hírlevelünkre
Ne maradj le az akciókról és újdonságokról!
OK
Rokon sport hírlevél
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ