Síelés a napsütésben, simára ratrakolt sípálya, téli-paradicsomi táj, minden adott a legnagyszerűbb élmény megszerzésére. Ám ha a sícipőd, snowboard bakancsod hideg és nedves az előző napi síeléstől, az tönkreteszi ezt a tökéletes érzést, és elronthatja a napod…

Az ilyen és hasonló esetekre kínál megoldást a hordozható sícipő szárító, amely nem kizárólag a sí- és snowboard cipők szárítására használható. Minden típusú átázott, benedvesedett cipőt, kesztyű, korcsolyacipőt kiszárít néhány óra leforgása alatt. a méret és forma nem számít, mivel a sícipő szárítók formai tervezése ergonomikus, így a cipők és méretek széles skálájához alkalmazkodnak.

A sícipő szárító légfúvós rendszere kíméletesen szárítja a sícipőt, bélése nem merevedik, és nem lesz rideg, mint abban az esetben, amikor fűtőtesten vagy napon száradna. Ezáltal a bélés élettartama jelentősen megnövekszik. Létezik olyan változata is a sícipő szárítónak, ami a szárításon túl fertőtlenít is, mindezt egy beépített UV lámpa segítségével, ami antibakteriális hatást is kifejt.

Függően attól, hogy hol kívánjuk használni, választhatunk USB vagy hálózati csatlakozóval felszerelt sícipő szárítót. Megfelelő átalakítóval még autója szivargyújtójáról is tudja üzemeltetni a síbakancs szárítót, így már a síelés elején meleg síbakancsba bújtathatja lábát, illetve a sípályáról hazafelé útközben megszáríthatja átázott síbakancsát és haza érve teheti is a helyére, ezzel időt és fáradságot spórolva Önnek.

Üzletünkben a sícipő szárítók két márkájának, különböző modelljei közül választhatják ki az Önök igényeinek legmegfelelőbbet. A Sidas és a Therm-ic márkájú sícipő szárítók boltunkban forgalmazott típusai között Ön is biztosan megtalálja a megfelelőt!

Tovább
Rendezés
Webshop ár 8 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Ár 15 990Ft
Webshop ár 11 990 Ft
Kedvezmény 4 000Ft (25%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 9 900 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 17 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 34 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 34 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Iratkozz fel a hírlevelünkre
Ne maradj le az akciókról és újdonságokról!
OK
Rokon sport hírlevél
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ