Magunkról


Boltunk 1991-ben kezdte meg működését Csillaghegyen, az egykori körzeti megbízott helyén, a Mátyás király út 6. szám alatt.

Családi összefogással létrejött vállalkozásunk a kezdeti időkben a sporteszközök forgalmazásán kívül különböző vegyes kiskereskedelmi tevékenységet is folytatott. Már csak az idősebb generáció emlékszik, hogy egykoron beszerezhető volt nálunk háztartási gyertya, kiegészítő bútor, katonai ruházat és légyfogó papír is.


A 2000-es évek közeledtével a kerékpárokhoz, sílécekhez, snowboardokhoz, és jégkorcsolyákhoz tartozó kínálatunk kiszélesítésére helyeztük a hangsúlyt. Bővítettük áruválasztékunkat, modernizáltuk kerékpár-és síszervizünket, növeltük sí-és snowboard kölcsönzőnk színvonalát.

Webáruházunk 2009-es indításával termékeink online értékesítése is lehetővé vált vásárlóink számára.

A Rokon Sportnál hosszú idők óta gyakorlat a kerékpárok és téli sporteszközök adásvétele, így a nálunk kiszemelt, például sícipő vásárlásakor csökkenthető a vételár egy kinőtt vagy nem megfelelő méretű síbakancs beszámításával.

Fontosnak tartjuk, hogy az általunk forgalmazott termékekről kellő tapasztalattal és megfelelő áruismerettel rendelkezzünk, így nem csak kipróbáljuk pl. kerékpárjainkat vagy síléceinket, hanem minden szezonban azokról tartott szakmai-elméleti oktatáson is részt veszünk.

Imádunk síelni és kerékpározni, és szívesen töltjük időnket a velünk hasonlóan gondolkodók körében, így 2004-ben létrehoztuk a Rokon Baráti Kört, melynek tagjaival sítúrákat szervezünk, és futós-bringás eseményeken veszünk részt, így az együtt töltött szép pillanatok mellett testközelből kapunk információt kerékpáros és síelős-snowboardos termékeinkről.

Látogasson el boltunkba, és csatlakozzon baráti körünkhöz Ön is!


Iratkozz fel a hírlevelünkre
Ne maradj le az akciókról és újdonságokról!
OK
Rokon sport hírlevél
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ