A Demon 1999-ben kezdett el gyártani sí- és snowboard védőfelszereléseket, snowboard protektorokat az un. gravitációs sportok minden típusához. Céljuk, hogy kiváló minőségű termékeket kínáljanak elérhető áron, melyek az extrém sportot űzőknek (pl. snowboard, BMX, motorsport…) is megfelelő védelmet nyújtsanak.A snowboardozás és a síelés veszélyes lehet, különösen, ha a snowboardparkokban kialakított komoly pályákon vagy a meredek lejtőkön nagy sebességgel csúszumk. Ezért ajánlott kiváló minőségű snowboard és sí védőfelszerelést használni. A Demon által gyártott kollekcióban olyan védelmi nadrág, hátvédő, térdvédő, gerincvédő, csuklóvédő, könyökvédő és védőmellény található, amely megvédi az esés közbeni horzsolásoktól, zúzódásoktól és az esések, ütközések komolyabb következményeitől is. A Demon a jól ismert D3O anyagot és a SAS-TEC-et egyaránt használja védőfelszereléseinek kialakításában. Mi is az a D30? A D3O („déháromo”)  - mérnökök, vegyészek, terméktervezők és iparági szakértők csoportja, akik olyan anyagok megalkotásán dolgoznak, melyek felhasználásával tökéletes védelmi felszerelések készülhessenek, amelyeket világszerte katonák, hivatásos sportolók, ipari munkások és hétköznapi emberek is használnak. A D3O megbízható, nagy teljesítményű, minőségi lengéscsillapító megoldásokat gyárt partnerei számára. Kifejlesztett különleges anyagaikat számos sportágban használják, melyek felfogják az ütéseket és megvédik a testet az esések okozta sérülésektől, biztosítja a szabad mozgást. Viszont ha ütés éri, kemény védőréteggé alakul, így óvva meg a testet a sérüléstől. A téli olimpián, az X-Games és a Freeride World Tour sportolók D30 technológiával készült védőfelszereléseket használnak.

A Demon snowboard védőfelszerelések, protektorok több okból is kedveltek; Kényelmesek, állítható lehetőségekkel a viselőjének testéhez igazítható, így jól illeszkedik, ami a balesetvédelem, a kényelem és nem utolsó sorban a megjelenés szempontjából is előnyös. A testhez álló, jól illeszkedő védő nadrágok, mellények, szinte észrevehetetlenek a felső ruházat alatt, egyes modellek akár farmernadrággal is viselhetők, ami valljuk be, fontos szempont, főként a hölgyeknek. Mivel is érik el ezt a hatást? A védőnadrágok rugalmas gumírozásával, állítható pántok és a Lycra anyag, ami egy önmagában rugalmas anyagtípus, felhasználásával lesznek testhezállók, és egyben kényelmesek is a Demon védőruházatok. Az sem utolsó szempont, hogy lélegző, de egyben hőszigetelő anyagból készülnek a védőruhák, hiszen nincs is kellemetlenebb egy fullasztó, izzasztó ruhában sportolni, vagy dolgozni.

A kínálatban sokféle típusú védőruházat, protektor van. A választásnál mindig azt a tevékenységet vegyük alapul, amihez használni fogjuk a védőfelszerelést. Amennyiben többféle tevékenység is számba jöhet, mindig a legtöbb veszélyt rejtő legyen a kiindulás. A Demonnak vannak olyan védőruhái is, amiből igény szerint a védőbetéteket ki is lehet venni, ha nincs mindre szükség. A Flex Force Pro snowboard protektor szériánál a Demon ütéscsillapító szivacsot használ és ennél a például a protectorok kivehetőek. Arra is van lehetőség, hogy a különböző tevékenységekhez a speciálisan arra szánt védőruházatot használjuk, hiszen a síelőknek, snowboardosoknak, MTB-seknek, motorosoknak is a mozgásformához megfelelően kialakított, különböző védelmi fokozatokkal ellátott védőfelszereléseket kínálja a Demon.

A fenti tevékenységekhez három szériában kínál védőfelszerelést a Demon, melyek a Pro, X és Shield.

A Demon Pro szériája magas szintű védelmet nyújt alacsonyabb áron. Ugyanazokat az anyagokat használják, mint az X sorozatunk, de ütéselnyelő betétek EVA és YF anyagból készülnek. Kiváló lehetőség kedvező áron, a minőség feláldozása nélkül.

A Demon X szériája a legfinomabb anyagokat, kivitelezést és technológiát tartalmazza. Az X sorozatú D30 ütéselnyelő anyagot használják, amely a lehető legmagasabb szintű védelmet nyújtja. A Demon X egy olyan védelmi rendszer, amely forradalmasítja a védelemről alkotott elképzelést. A XCONNECT SYSTEM rendszert többszöri tesztelés és újratervezés során alakította ki a Demon, hogy védelmet nyújtsanak a legsúlyosabb balesetek, sérülések ellen, ami bekövetkezhet. Az XCONNECT azt jelenti, hogy a felső és az alsó két különálló felszerelés, amelyek összekapcsolhatók, és teljes nyakvédelmet nyújtanak a viselője számára. Az XCONNECT SYSTEM felső és alsó része együtt vagy külön is viselhető. A kapcsolódási pontok jól lefedhetők, ha külön használja az alsó és felső részt, így az nem zavarja a viselőjét. A DEMON XCONNECT SYSTEM a legjobb, legkönnyebb, legintegráltabb rendszer, amely könnyen viselhető sí-, snowboard- és hegyikerékpáros ruházat alatt.
A Demon Shield sorozat polikarbonátot és más lengéscsillapító anyagokat tartalmaz, így más hangulatot és kinézetet teremt, mint az X és a Pro sorozat. A nagy védelmet és megjelenést nyújtó Shield sorozat a Demon védőruhát viselők nagy kedvence.A Demon által gyártott termékek, a lehetséges legjobb minőséget és legújabb, legdivatosabb külsőt hozza el a felhasználónak, legyen az egy Demon gerincvédő vagy akár egy apró kiegészítő.
Demon (snowboard protektor) védőfelszerelések családjában megtalálhatóak a bukósisakok, védőnadrágok, komplett felsőtestvédők, gerincvédők, csuklóvédők, könyök- és térdvédők. A védőfelszereléseken kívül a Demon termékpalettán megtalálható egyéb kiegészítő, ilyen a símaszk, snowboard kilépő, szerszám. A Demon védőfelszereléseknél fontos kiemelnünk néhány tulajdonságot ami kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a Demont. Az egyik legfontosabb szempont, hogy a védőfelszerelések könnyen beférnek a felsőruházat alá és nem akadályozzák a felhasználót a szabad mozgásban. A Flex Force Pro snowboard protektor szériánál a Demon ütéscsillapító szivacsot használ és ennél a szériánál a protectorok kivehetőek. A snowboard protektor jól testhez állíthatóak a felsőtestvédők pántokkal, a védőnadrágok pedig rugalmas gumírozással és Lycra anyaggal érik el a tökéletes illeszkedést. A Demon védőfelszereléseknek jó a hőszigetelő és lélegző képessége. Nem utolsó sorban említést kell tennünk a Demon snowboard protektor ár-érték arányáról ami kiváló és ami miatt egyre nagyobb sikernek örvend a téli sportokat űzők körében. Eddigi tapasztalataink alapján a védőfelszereléseket inkább a snowboardosok vásárolták, de egyre több a síelő is aki nem csak bukósisakot vesz fel, talán az utóbbi szezonokban egyre gyakoribb és egyre súlyosabb síbalesetek miatt.

Tovább
Szűrő
Rendezés
Webshop ár 35 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 4 500 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 11 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Akciós
Ár 69 990Ft
Webshop ár 49 990 Ft
Kedvezmény 20 000Ft (29%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Akciós
Ár 52 990Ft
Webshop ár 36 990 Ft
Kedvezmény 16 000Ft (30%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Akciós
Ár 52 990Ft
Webshop ár 36 990 Ft
Kedvezmény 16 000Ft (30%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Akciós
Ár 59 990Ft
Webshop ár 49 990 Ft
Kedvezmény 10 000Ft (17%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Újdonság!
Webshop ár 89 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Újdonság!
Webshop ár 89 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 79 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Webshop ár 79 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Újdonság!
Webshop ár 46 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
1/5 oldal 1..12 / 54 sor
Iratkozz fel a hírlevelünkre
Ne maradj le az akciókról és újdonságokról!
OK
Rokon sport hírlevél
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ