Bollé Bolt polarizált napszemüveg

Bollé Bolt polarizált napszemüveg

Webshop ár 32 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Hívjon minket,
ha kérdése van a termékről
+36 20 450 30 10
Vegye át a boltban
A terméket átveheti a megbeszélt időpontban

Termékleírás

A Bollé Bolt szemüvegeket kerékpározáshoz tervezték, megfelel a sportág minden igényének. Használatát minden időjárási viszonyban ajánljuk. A Thermogrip szárral és a méretre simuló orrpárnával a szemüveg mindig a helyén marad, elkerülve az izzadság és hőmérsékletváltozás által okozott csúszásokat. Az ultra-könnyű, félkör alakú keret széles látóteret biztosít. A lencse 100%-ban UV szűrős. 4 fajta cserélhető lencsével kapható.

Technológiák:

A BOLLÉ a legjobb minőségű műanyagot használja a kereteihez, hogy megfelelően rugalmas, könnyű és egyben időtálló is legyen az ön által választott napszemüveg.

 A BOLLÉ páramentesítő rendszerének köszönhetően ez a szemüveg semmilyen körülmények között nem fog párásodni. 

A BOLLÉ, a polikarbonát lencséit, a legjobb minőségű anyagokból készíti. Éppen ezért 20-szor ellenállóbb és 3-szor könnyebb, mint az üvegből készült lencsék. Főbb jellemzői a pontosság és az egyszerűség.

Amellett, hogy könnyű és optikailag precíz, minden BOLLÉ szemüveg lencsét elláttak egy speciális védőréteggel. Ez a réteg a lencse külső és belső oldalán is megtalálható, hogy maximálisan ellenálló legyen a karcokkal és más behatásokkal szemben.

Egy speciális, hidrofil gumival van ellátva számos BOLLÉ napszemüveg orrpárnája és a szárak vége, hogy minden körülmények között a helyén tartsa a szemüveget, hogy ön a lényegre tudjon koncentrálni.

A polarizált lencsék a tükröződő felületekről érkező szórt fény kiszűrésére hivatottak. Ezekkel a lencsékkel mindig kristálytiszta a kép, akár vízi sportot űz, akár vakítóan fehér hóban siklik, vagy éppen autót vezet naplemente idején.

A különböző szoftverek személyre szabott lencséket és könnyű súlyú termékeket készítenek.

Hidrofód - oleofób kezelés a lencse külső oldalán. Felejtse el a szennyeződéseket, a zsírokat és vízcseppeket, ez a bevonat nem engedi, hogy bármelyik a lencséhez tapadna és zavart okozna.

Aktuális ajánlataink

Iratkozz fel a hírlevelünkre
Ne maradj le az akciókról és újdonságokról!
OK
Rokon sport hírlevél
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ