Head Edge LYT 110 GW sícipő 2022/2023

Head Edge LYT 110 GW sícipő 2022/2023

Webshop ár 129 990 Ft
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Méret
Hívjon minket,
ha kérdése van a termékről
+36 20 450 30 10
Vegye át a boltban
A terméket átveheti a megbeszélt időpontban

Termékleírás

A legendás kényelméről híres Head Edge sícipő sorozat legnépszerűbb modellje töretlenül hódít a stabil lábtartásra vágyó közepes vagy annál szélesebb lábszélességű urak között.
A Head Edge sícipőkben alkalmazott fejlesztéssel a síelők nagyobb mozgásszabadságra és energiájuk jelentős megtakarítására számíthatnak. A Duo Flex konstrukcióval a láb természetesebb pozícióban helyezkedik el, a sícipőről indított erőátviteli út a sílécek felé lerövidül.
Kétféle anyagsűrűségű héj,odafigyelve arra, hogy a precíz erőátvitel mellett a megfelelő lábtartás, a könnyű belépés és a magasfokú kényelem is biztosítva legyen. 100-110-es flexindex, hő hatására lábra formálódó belső bélés.

-A sícipőben alkalmazott PrimaLoft béléstöltet hathatós meleget nyújt. Mozgás közben a  láb által termelt hőt nem engedi át, tárolja, s ezzel remek hőszigetelő réteget alkot a láb köré, viszont a nedvességet és az izzadságot elszállítja, átereszti. Az anyag különlegesssége még, hogy újrahasznosított műanyag palackokból készül.

-A 3D Perfect Fit HD technológia lényege, hogy a sícipőt az egyéni adottságú lábakhoz lehet igazítani. Amennyiben szükséges, a bélést a külső cipőhéjjal együtt egy speciális kályhában megmelegítjük, ami után a lábra kerülő sícipő annak vonalához idomulva veszi fel végleges

-A Form Fit technológiának köszönhetően a Head Edge Lyt sícipők külső héja is a síző lába köré alakítható a kályhás melegítést követően.

További jellemzők:

-Grip Walk talpszerkezet, mely a könnnyebb és gördülékenyebb járást segíti elő, illetve hozzájárul a sícipő-kötés-síléc közötti harmonikusabb együttműködéshez.
-40 mm felső tépőzár
-4 db mikroállítású alumínium csat, ebből a felső kettő erőkar rásegítő mechanizmussal
-Könnyű belépést héjösszetétel (easy entry shell design)
-Állítható flex index 110-100 flex között.

Középhaladő-haladó tudású, átlagos és annál szélesebb lábszélességű síelőknek ajánljuk.

A sícipő szélessége 25,5 MP méretben: 100 mm, 26,5 MP méretben: 102 mm, 27,5 MP méretben: 104 mm.

Aktuális ajánlataink

Iratkozz fel a hírlevelünkre
Ne maradj le az akciókról és újdonságokról!
OK
Rokon sport hírlevél
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ