Head NEXO LYT 110 sícipő 2021/2022

Head NEXO LYT 110 sícipő 2021/2022

Ár 129 990Ft
Webshop ár 119 990 Ft
Kedvezmény 10 000Ft (8%)
ÁFÁ-val, Szállítási költségek nélkül
Méret
Akciós
Hívjon minket,
ha kérdése van a termékről
+36 20 450 30 10
Vegye át a boltban
A terméket átveheti a megbeszélt időpontban

Termékleírás

Hogy legyen egy sícipő egyszerre könnyű és kellően dinamikus? A Head mérnökei egészen közel kerültek a legjobb megoldáshoz; létrehozták a NEXO LYT szériát, mely közepes lábszélességű (100 mm), átlagos és átlagon felüli sítudással rendelkező urak számára kínál csábítóan optimális megoldást. 
A sícipő szerkezete a felhasznált nanotechnológiával kifejleszett GRAPHENE (grafén) anyagnak köszönhetően úgy lett sokkal keményebb és ellenállóbb, hogy az rugalmasságából mit sem veszített, viszont sokkal könnyebb súlyú lett. A síelők lába így jóval kevésbé fárad, a sícipő pedig jobb dinamikai tulajdonságú, azaz jobb erőátvileli képességű lett.

A Head Nexo Lyt sícipő másik nagy attrakciója, az egyedi lábakra való tökéletes formázhatósága. A sícipőben a boka körül elhelyezett tartályokat LIQUID FIT eljárással speciális habanyaggal töltünk fel, mely a láb boka és sarok formájára alakul és tökéletesen támasztja azokat. ( Boltunk rendelkezik a LiquidFit tasakok feltöltéséhez szükséges anyagokkal. A beavatkozás részleteiről kérjük, érdeklődjön munkatársainknál!)
 

A sícipő további tulajdonságai:

-PrimaLoft sícipő béléstöltettel rendelkezik, mely a test által kibocsájtott levegőt tárolja, védő, melegréteget biztosítva a láb számára. A nedvességet viszont remekül szállítja. Az anyag különlegessége, hogy újrahasznosított pet palackokból készül.
-A Perfect Fit 3D Custom technológia lényege, hogy a sícipőt az egyéni adottságú lábakhoz lehet igazítani. Amennyiben szükséges, a bélést a külső cipőhéjjal együtt egy speciális kályhában megmelegítjük, ami után a lábra kerülő sícipő annak vonalához idomulva veszi fel végleges formát. 
-A Form Fit technológiának köszönhetően a Head Nexo Lyt sícipők külső héja is a síző lába köré alakítható a kályhás melegítést követően.

További jellemzők:
-Grip Walk talpszerkezet, mely gyalogló üzemmódban a kényelmes és gördülékeny járást segíti elő.
-50 mm felső tépőzár
-4 db mikroállítású alumínium csat
-Duo Flex felépítés, mely természetes helyzetben tartja a síző lábát úgy, hogy rövidebb az erőátviteli út.
-Állítható flex index 100-110 flex között.

Haladó és az átlagnál jobb sítudású, közepes lábszélességű, sportos életvitelű férfiaknak ajánljuk.

A sícipő szélessége 25,5 MP méretben: 98 mm, 26,5 MP méretben: 100 mm, 27,5 MP méretben 102 mm

Aktuális ajánlataink

Iratkozz fel a hírlevelünkre
Ne maradj le az akciókról és újdonságokról!
OK
Rokon sport hírlevél
Az oldal sütiket használ. Az oldal harmadik féltől származó szoftvereket is használ